Szállítás és fizetés

Az áruszállítás módja és a szállítási díj

Egyéb rendelkezés hiányában a Magyarországra szállított terméket futárszolgálattal.

A futárszolgálattal elküldött küldeményeket rendszerint az elküldést követő munkanapokon kézbesítjük. (a kézbesítés rendszerint 2-3 munkanapot vesz igénybe.)

A megrendelése aktuális állapotáról e-mailben tájékoztatjuk.A SZÁLLÍTÁSI DÍJAK MAGYARORSZÁGON A KÖVETKEZŐK:

Szállítási szolgáltatás

A fuvarozás díja (a 24 999 HUF összegű megrendelésig)

A fuvarozás díja (a 25 000 HUF összegű megrendelés felett)

DPD futár

Packeta - átvételi pont

1350   HUF

1000   HUF

INGYENES

INGYENESCsomagolás díj - INGYENES

Minden megrendelés csomagolási költségét mi fizetjük Ön helyett.Fizetési mód

1. Utánvét

A csomagért járó fizetés csak az Ön által megrendelt küldemény kézbesítésekor történik. Az  utánvét díját készpénzben kell fizetnie a futárnak.

2. Banki átutalás

A megrendelés elfogadása után egy válasz e-mailt elküldjük a fizetési adatokat, amely alapján előre kifizeti a nekünk járó díjat készpénzmentesen - banki átutalással a bankszámlánkra.

3. Azonnali fizetés Online bankkártyával

A megrendelés elküldésekor és a fenti fizetési mód kiválasztásakor automatikusan átirányítjuk egy biztonságos fizetőkapuhoz, ahol előre kifizeti a nekünk járó díjat az Ön megrendeléséért VISA, vagy MasterCard bankkártyákkal.

Ha online fizeti ki a megrendelését, elkerülheti a banki átutalás miatti várakozást, és a megrendelése hamarabb beérkezik hozzánk.A FIZETÉSEK DÍJAI MAGYARORSZÁGON A KÖVETKEZŐK:

Banki átutalás díja

TrustCard online fizetés

Utánvétes fizetés

INGYENES

INGYENES

500 HUFTovábbi információk


Gondjai vannak a kézbesítéssel?

Ha a terméket nem kapta meg, vagy gondok merültek fel a kézbesítéskor (hiányos/sérült küldemény, az áru nem felel meg a megrendelésnek), kérjük, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz a következő telefonszámon: +36 21 200 0096, vagy lépjen velünk kapcsolatba a következő e-mail címen: info@namaximum.hu.

Kérjük, forduljon hozzánk bátran – az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra!


Regisztráljon és szerezze meg az előnyöket

Hozzon létre felhasználói fiókot, amivel hozzáférhet a személyes adataihoz és a létrehozott megrendeléseihez. A bejelentkezés után a felhasználói fiókjába figyelemmel kísérheti a megrendelés állapotát (nem a szállításét!), kezelheti a szállítási és számlázási címeket, és a személyes adatait.

Regisztrált ügyfélként ezen felül hűségpontokat gyűjthet a teljesült megrendelésekért. A hűségprogramunkról bővebben itt olvashat.