Tejsavó fehérjék

A tejsavóból készült proteinek, amelyek a sportolók által legkeresettebb táplálékkiegésztők. Komplex fehérjeforrások – koncentrált fehérjefrakciókat, esszenciális aminosavakat, BCAA-t (elágazó láncolatú aminosavak), illetve vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak.

A protein kiegészítők kulcsszerepet játszanak az erősportolók és a testtömegüket csökkenteni akarók táplálkozásában.

Megvásárolható három formában - koncentrátum (WPC - Whey Protein Concentrate), izolátum (WPI - Whey Protein Isolate) és hidrolizátum (WPH - Whey Protein Hydrolysate). Ezek a biológiai elérhetőségükben, ízükben és a tiszta fehérjetartalmukban térnek el.

A WPC és WPI fehérjék között nálunk megtalálhatók a kereszt-mikroszűréses (Cross Flow Microfiltration) CFM-eljárással előállított tejsavó-fehérje izolátumok, amelyek nincsenek denaturálva.

A protein kiegészítők fogyasztása minden edzésnapon ajánlott, mert a test képtelen a fehérje tárolására, szemben a zsírokkal. Ha intenzíven edz, és megfeledkezik megfelelő fehérjebevitelről, a szervezetében a katabolikus folyamatok kerülnek túlsúlyba.

Tekintettel a fehérjék emberi test fiziológiai folyamataira kifejtett hatásaira és a tápérték adalékra, amelyeket nyújtanak, rendkívül fontos a nyersanyagokról való gondoskodás a gyártásban.

A termékkínálatunkban kizárólag 100%-ban minőségi, GMO mentes fehérjeforrások szerepelnek.

Olvass tovább Leírás elrejtése

Szűrő

Ár:

Márka:

Rendezés::