Rólunk


Projekt NaMaximum

MIÉRT jött létre ez az egész / HOGYAN működik / MIT kínálunk?


MIÉRT …

… mert hisszük, hogy bárkinek hozzáférhetővé kell tenni a CSÚCS minőségű táplálékkiegészítőket és táplálékokat VALÓS áron, amely tükrözi a valódi értékét.

A nagyon sok stresszt generáló felgyorsult életvitelünk fokozza az emberi szervezet igényét a minőségi élelmiszerek iránt. A minőségi élelmiszerek iránti fokozott igény magával hozta a táplálékkiegészítők gyártásával foglalkozó új márkák hatalmas nyomását, az erőteljes marketing kampányokat és az erős konkurenciaharcot, amely sok esetben a gyártási költségek csökkentésével vagy a táplálékkiegészítők végső árának növekedésével jár. A vevők iránti harcban a táplálékkiegészítő gyártók és forgalmazók megfeledkeznek a legfontosabbról - az emberről, aki megérdemli az életminősége javulását a helyes táplálkozással elérhető áron.

Hisszük, hogy a szeretettel, a nem lanyhuló igyekezettel és az aktuális Status Quo-t megtagadó hozzáállással képesek leszünk visszaadni az ember megfelelő hozzáférését a minőségi táplálékkiegészítőkhöz fair áron a prioritások csúcsán a fitness és a wellness ágazatban.

EZÉRT, indítottuk el a NaMaximum nevű projektünket.


HOGYAN...

… célkitűzésünk, hogy a termékeink a lehető legegyenesebb úton jussanak el a gyártótól közvetlenül a vevőhöz.

Számos újonnan alakult táplálékkiegészítő márka a termékeit megrendelésre gyártatja az ismertebb vagy kevésbé ismert gyártókkal. Azok a márkák, akik a megrendeléses gyártásra hagyatkoznak, nem befolyásolhatják a beszerzési árakat és a gyártók által meghatározott minőséget. A végső termék gyakran csak a csomagolásban, a marketingben vagy a forgalmazói rendszerek minőségében tér el.

Mi ezt másképp csináljuk! A zaklató marketing befektetések helyett a pénzünket elsősorban a saját gyártásba fektetjük. A saját gyártás megfelelő teret ad a teljes gyártási folyamat minőségének felügyeletére, a végtermék árának optimalizációja feletti saját ellenőrzésre anélkül, hogy spórolnunk kellene a belépő nyersanyagok minőségén. A termékeink összetétele mindig a megbízható tanulmányokra épül, ezért nem az aktuális trendeket követi, hanem a szakmaiságra és tényekre támaszkodik.

Ezen felül a megrendeléseket vagy közvetlenül a gyártásból vagy a logisztikai központunkból egyenesen az Ön otthonába szállítjuk! 

Nincs forgalmazó = nincs forgalmazói felár a termékeken.

Ez nem a legegyszerűbb út, de az egyetlen út ahhoz, hogy a dolgokat a „MIÉRT”-ünk szerint végezzük.


MI...

… minden, amire az étrendjének szüksége van.

Folyamatosan bővítjük ajánlatunkat és építjük a forgalomban lévő saját márkás egészséges táplálékkiegészítők legkomplexebb portfólióját. Az irányultságunk nem ér véget a testépítőknek szánt táplálékkiegészítőknél, hiszen az ajánlatunk egyaránt szól a diákoknak, a kismamáknak, az irodák elfoglalt dolgozóinak, az időseknek és a profi sportolóknak. Ma már több mint 700 terméket forgalmazunk, amit 3 különböző almárkába összpontosítunk a jobb tájékozódás kedvéért.Natural Nutrition

A legtisztább formájú táplálékkiegészítők és élelmiszerek, mesterséges színezékek, GMO, felesleges töltőanyagok és csomósodásgátlók nélkül. A Natural Nutrition márka kínálatában sokféle protein por, szénhidrát, zsír, aminosav, stimuláns és számos egyéb kiegészítő megtalálható. A márka termékpalettája olyan termékeket is tartalmaz, amelyek csak nálunk kaphatók!

Ez a márka azoknak szolgál, akik teljes ellenőrzésük alatt akarják tartani a táplálékkiegészítők összetételét az alapösszetevők megvásárlásával, így felhasználhatók a testre szabott komplex táplálékkiegészítők megalkotására.  

A Natural Nutritionnal saját maga állíthatja össze a leghatékonyabb keveréket a teljesítménye növeléséhez.

A hatékonyságnak csak a tapasztalatai és a képzelőereje szabhat korlátokat.


Warrior

Ennek a táplálékkiegészítő családnak a termékei komplex és rendkívül ízletes megoldást kínálnak a teljesítményi hiányosságokra vagy a szuplemetációs hiányokra. Gondjai vannak az összpontosítással? Az izomtömeg növelésével vagy a hatékony zsírégetéssel? Hiányzik az energia vagy romlik a regeneráció? Edzésletargiában szenved? Fájnak az ízületei és a szalagjai? Megoldást kínálunk Önnek! 

Az ajánlatunkban elsősorban ízletes proteinporok szerepelnek a lassabb forrásoktól a professzionálisig, vagyis az enzimatikus hasadással nyert tejsavó peptidekig. Ezen kívül megtalálhatók itt a növényi kivonatok, az Ayurvéda gyógyászat adaptogén keverékei vagy az ízületi táplálás összetevői, és hasonlók széles választéka.

A Warrior nem az a harcos, aki mindenkit legyőz, hanem az, aki képes legyőzni a tegnapi önmagunkat, és a mait a tegnapinál többel fejleszteni! 

A Warrior az, aki akkor is dolgozik önmagán, amikor senki sem látja!


BioMedical

A következő márka kínálatát elsősorban 100%-ig BIO minőségű természetes termékek alkotják. A BioMedical márka alatt számos minőségi mogyoróvajat, kókuszzsírt és kakaóvajat, továbbá a szervezet tisztítására szolgáló közkedvelt zöld terméket kínálunk, spirulina, fiatal árpa, chlorella, vagy a por alakban kapható Ayurvéda adaptogének formájában.

A márka elsősorban azoknak az embereknek szól, akik a lehető legtermészetesebb táplálkozási formát kedvelik annak szerves formájában.

A természet mindig megtalálja az Önhöz vezető utat!


Zárszóként...

Mivel a bevételünk nagy részét az új gyártási folyamatok fejlesztésébe fektetjük, minden egyes vevőnk a projektünk részévé és képzeletbeli támogatójává válik. Ha nálunk vásárol, a legnagyobb valószínűséggel hozzájárul a szolgáltatásaink és az ajánlatunk minőségének javításához és bővítéséhez!Keep Moving Forward.